Robertin
menestystarina

Paranna elämää ilmalämpöpumpuilla.

Robertin yritys Gemelo Lämpöpumput parantaa yksityishenkilöiden elämänlaatua Saarenmaalla tarjoamalla laadukkasta ilmalämpöpumppujen asennus- ja huoltopalvelua. 

Tuotoksia

Projektin tuotoksia

Robertin yritykselle luotu visuaalinen identiteetti ja brändimateriaalit yhdessä prosessissa.

Yritysilmeen suunnittelu

Logon, värien, typografian sekä kuvijen tyylin kehittäminen.

Kotisivun luominen

Ammattitaitoisen, erinomaisen, asiakasystävällisen ja responsiivisen verkkosivuston luominen.

Sosiaalimedian suunnittelu

Facebook-sivun ja -postausten suunnittelu.

Käyntikorttien suunnittelu

Ammattimaisten ja huomiota herättävien käyntikorttien ja mainosten luominen.

entinen

Mikä oli ennen

Robert oli luonut yritykselle visuaalit itse ja käyttäntyt kavereiden apua ja jonkin ajan ne teit tehtävänsä. Mutta hän tarvitsi ammattimaisen visuaalisen identiteetin ja brändivisuaalit joka edustaa hänen aitoa ammattitaitoa.

Värit

Värit

Symboloimaan siisteyttä, raitista ilmaa, Saarenmaa, Robertin toiminta-alaa ja hänen yrityksensä luonnetta, valitsimme pääväreiksi vaaleansinisen, tummansinisen ja valkoisen.

Typografia

Typografia

Typografiavalinnan tarkoituksena oli löytää tasapaino toimialakohtaisen visuaalisen rakenteen, Robertille ja asiakastyypille ominaisen ystävällisyyden sekä näytöllä ja painettuna luettavuuden välillä.

Timberline

Käsinkirjoitustyylinen kirjasin, joka on täynnä luonnetta kuvioiduilla viivoilla ja siroilla viivoilla. Suunniteltu käsintehtyjen vetojen todenmukaisuuden saamiseksi.

JOST

Saanut inspiraationsa 1920-luvun saksalaisista sans-serifeista. Moderni Sans Serif -kirjasintyyppi, joka on suunniteltu digitaalisen aikakauden nykyisiin standardeihin ja tarpeisiin.

Lato

Kirjainten puolipyöreät yksityiskohdat antavat Latolle lämmön tunteen, kun taas vahva rakenne luo vakautta ja vakavuutta.

Logo

Logo

Logo, joka edustaa Robertin yrityksen arvoja. Kolmessa eri versiossa maksimaalisen monipuolisuuden takaamiseksi.

Kuvat

Valokuvaus

Kuvien tavoitteena on välittää Saarenmaisuutta, raikkautta, luonnollisuutta ja puhtautta.

verkko

Kotisivu

Sivuston tarkoituksena on heijastaa Robertin yrityksen arvoja, koskettaa kohderyhmää ja antaa potentiaalisille asiakkaille mahdollisuus ottaa yritykseen helposti yhteyttä.

Sosiaalimedia

Facebook

Bränditarkan Facebook-sivun suunnittelu ja vierailijoiden ohjaaminen kotisivulle postausten avulla.

Printtimateriaalit

Käyntikortit

Bränditarkkojen ja minimaalisten käyntikorttien suunnittelu.

Palaute

"Olen erittäin tyytyväinen"

“Olen ollut erittäin tyytyväinen tulokseen. Asiakkaat antavat itse palautetta. Jotkut ovat jopa uskaltaneet sanoa, että he kirjoittivat yritykselle, koska he pitivät verkkosivustosta. Monissa asiakkaissa näen juuri sen oikean asiakkaan, jota ajattelimme työskennellessämme verkkosivuilla, eli osuimme maaliin! Yritykseni saa paljon kyselyitä verkkosivuston kautta. Se on ollut kätevää myös asiakkaille.”

Robert Veberson

Gemelo Lämpöpumput

Ota yhteyttä

Suunnittelen perusteellisesti harkittuja ratkaisuja pienyrityksille.

Olet työsi asiantuntija. Kukaan ei odota sinun olevan myös suunnitteluasioiden asiantuntija. Onneksi minä olen 😊 Mielellään autan sinua, jotta voit keskittyä tehokkaammin ja uusilla tuloksilla siihen, missä olet parhasta.